Home Facetten Hooggevoeligheid Ons aanbod Opdrachtgevers Activiteiten Contact Gallery
Opdrachtgevers

Opdrachtgevers van De Blauwe Diamant zijn particuliere cliŽnten en Non-profit organisaties.


Reacties van cliŽnten

Mireille [50]:
"De gesprekken hebben me doen beseffen dat veel meer van de problemen waar ik tegen aan liep met het hoogsensitief zijn te maken hadden, dan ik daarvoor dacht. Mijn zelfvertrouwen is hersteld en er is meer rust en ruimte in mijn hoofd voor andere mensen en zaken. Ik ben weer vrolijk en heb weer in in het leven."

Louisa [64]:
Ik ben goed in mijn kracht gekomen en voel me bevestigd. Als HSP en qua persoonlijke eigenheid. Meer geland in mijn gevoel. Ik heb handvatten aangereikt gekregen om zelf goed helder en to the point verwoord de regie te nemen. Ik heb nieuwe dingen in mezelf ontdekt en dat voelt heel goed. Veel dank voor het waardevolle traject."

DaniŽlle [37]:
"Dit traject heeft mij mijn zelfvertrouwen weer terug gegeven. Hetgeen ik heb geleerd kan ik toepassen op mijzelf, maar ook in mijn gezin en op mijn werk. Daar ben ik ontzettend trots op en ik heb het volste vertrouwen in de toekomst!"

Pascala [55]:
"Het is een heel mooi en persoonlijk traject geweest waarbij je me integer, met warmte en respect hebt begeleid. Ik vond het bijzonder en waardevol en de inzichten zullen de komende periode in mij na blijven galmen."

Monique [51]:
"De periode waarin ik gecoacht ben, viel gelijk met een zeer onrustige privťsituatie. Dankzij het coachingtraject heb ik toch een weg gevonden om hiermee om te gaan en te re-integreren op mijn werk. Het traject heeft me veel zelfinzicht gegeven. Het was niet altijd makkelijk maar heeft uiteindelijk wel veel innerlijke rust gebracht."

Diana [54]:
"Ik wil je graag zeggen dat ik elk moment diep zal koesteren, er veel van geleerd heb en weer dankbaar ben dat onze paden hebben mogen samen vloeien, want Gemma... niets is zomaar, alles is energie en leeft als nooit tevoren. Dank je wel.
Dit lichaam dat ik nooit begreep omdat ik mij er niet genoeg bewust van was. Ja simpelweg altijd gelukkig voelen, in harmonie met alles!!! Het is allemaal zo wonderbaarlijk mooi.''

Amanda (40):
"De aanpak was heel ondersteunend en praktisch. Het heeft me meer rust gegeven en ik heb nu meer grip op de dingen. Heel hartelijk bedankt."

Marian :
"Ik bekijk op dit moment de wereld een stuk zonniger dan een half jaar geleden. Ook mijn zelfvertrouwen is toegenomen. En ik ben wijzer geworden."

Jan (59):
"Hartelijk dank voor je energie, aandacht, deskundigheid en vasthoudendheid de afgelopen weken. Vooruitgang gaat geleidelijk, door je coaching is mijn inzicht in wie ik ben toegenomen en ga ik met goed moed verder op weg naar nieuwe uitdagingen."

Michael (28):
"Het krijgen van meer zicht in mijn persoonlijke situatie door onze besprekingen, heeft mij geholpen bij het maken van belangrijke keuzes in deze fase van mijn leven. Ik reflecteer nu meer op mijn ervaringen en houd rekening met de kennis en adviezen die ik heb meegekregen. Het is een voortdurend proces en onderdeel van het leven, waarbij de nieuwe kijk en inzichten die ik heb gewonnen mij steunen in de praktijk."

HenriŽtte (53):
"Ik heb veel gehad aan dit traject en mijn doel is bereikt. Dat was het vinden van een baan die op dit moment bij mij past en waarbinnen ik verder kan gaan met mijn leerproces om lichter in mijn werk te staan en er meer plezier in kan hebben. "

Renate (47):
"Ik heb de coaching van Gemma als heel prettig ervaren en heel anders dan de gesprekken met een psycholoog. Dit is veel meer toegespits op ervaringen van een HSPer."

Annelies (42):
"Gemma is zeer professioneel en haar betrokkenheid is groot. Ze werkt met duidelijke afspraken en een overeenkomst waarin die zijn vastgelegd. Ze is erg vriendelijk en meelevend op een rustige en zakelijke manier.
Hoewel ik aan coaching begon om me te oriŽnteren op toekomstig werk, heb ik ook veel inzichten opgedaan die ik in mijn huidige baan meteen kon toepassen. Het traject was voor mij een goede combinatie van inspiratie en direct resultaat."

MariŽt (60):
"Ik heb me altijd comfortabel en goed gevoeld bij Gemma, ze is een warm mens, weet precies de goede snaar te raken en voelt heel goed aan wat er speelt. Haar inzet is zeer groot en dat voelt goed en betrokken. Ik kreeg het gevoel dat ik er echt toe deed. Mijn vertrouwen in Gemma was er eigenlijk gelijk maar werd steeds groter. Zij had vertrouwen in mij en mijn kunnen. Zo zorgde ze er voor dat ik ook weer in mezelf ging geloven en weer vertrouwen in mijzelf kreeg.Ik heb het contact met jou als een weldaad ervaren door de fijne en intense gesprekken, al was het niet altijd even makkelijk. Ik heb er veel van geleerd en ben je daar ongelooflijk dnakbaar voor. Ik ben weer wie ik ooit was, nee niet echt, ik ben gegroeid en sta steviger in mijn schoenen en voel me sterk. Ik mag er zijn!"

Jan (58):
"Als ik denk aan de situatie waarin ik was ten tijde van ons eerste gesprek en ik kijk waar ik nu sta...
Het is dus toch mogelijk om je droom waar te maken ondanks de moeilijke situatie waarin je verkeert, dat besef ik nu elke dag!"

Antoinet (58):
"Ik begin er nu een beetje aan te wennen. De afgelopen twee jaar vond ik het steeds een wondertje, dat ik weer een baan had. Dat was me zonder jou nooit gelukt. Ik ben je daar nog steeds dankbaar voor."

Ineke (50):
"Gemma bedankt voor de goede begeleiding! Die heb ik als heel goed ervaren. Vooral op HSP gebied heb je veel kennis en inspiratie. Er was duidelijk overleg en afspraken werden nagekomen. Op het gebied van werk en studie merkte ik de kloof tussen de maatschappij en de gevoelige medemens. Het was zeer positief dat ik mezelf mocht zijn en persoonlijk kon groeien. De coaching was op maat en procesgericht en met gelooof in slagen. Dank voor de prettige samenwerking, ik heb een goede basis om verder te gaan!"

Monique (32):
"Ik ben je nog steeds heel dankbaar voor wat je voor mij hebt gedaan. Ik gebruik ook nog steeds veel dingen in mijn leven van wat je me geleerd hebt. Met mij gaat het heel goed."

Gerry (27):
"De baan die ik nu heb, is nog veel leuker dan ik ooit had gedacht. Het werk en de collega's zijn super. Ik ben trots dat ik dit op eigen initiatief hebt bereikt. Terug bezien had ik dit nooit klaargespeeld zonder coaching. Ik kijk nu terug op het coachingtraject als ťťn van de belangrijkste omslagpunten in mijn leven. Nogmaals heel erg bedankt."
 
De Blauwe Diamant, Sartreweg 116, 3573 PP Utrecht.
Phone : +31 (0) 30 2724943 / 06 22929130 Fax: E-mail: info@blauwediamant.nl
powered by SitesToGo TM