Home Facetten Hooggevoeligheid Ons aanbod Opdrachtgevers Activiteiten Contact Gallery
Facetten

De naam De Blauwe Diamant is gekozen als metafoor voor verborgen talenten van mensen met als uitgangspunt de zes hoofdfacetten van het leven. Daaraan zijn weer vele andere facetten gerelateerd.
Door een zorgzuldig proces van slijpen en aandacht besteden aan alle facetten krijgt de diamant vorm en komt de kern tot leven.
Ieder mens beschikt over vele facetten die tot een eenheid gevormd kunnen worden waarmee elk mens een eigen authentieke bijdrage kan leveren aan de maatschappij.

Individu

Ieder mens staat op zichzelf. Andere personen en de werkomgeving doen een groot beroep op ieder van ons. Soms ontstaat de behoefte om aandacht te besteden aan persoonsgebonden aspecten of persoonlijke ontwikkeling. Hoe kan ik als persoon of hooggevoelig/begaafd mens mijn wensen en missie realiseren? Wanneer je wilt leren hoe je dat kunt doen, neem dan contact met me op.

Gezin

Als partner of echtgenoot heb je de medeverantwoordelijkheid voor het gezin. Hoe kan ik de belangen van mijn gezin zo goed mogelijk toegemoet komen.

Relaties

Mensen leggen vele contacten en sluiten nieuwe vriendschappen en relaties. Door omstandigheden gaan sommige verloren, terwijl andere hechte levenslange verbintenissen worden. Hoe kan ik als persoon mijn relaties in stand houden of verbeteren?

Werkomgeving

Een groot deel van de dag wordt doorgebracht in een werkomgeving. Daarom is het voor iedereen en de hooggevoelige personen in het bijzonder, belangrijk dat het werk ook aansluit bij de belangstelling en telkens weer nieuwe energie en inspiratie biedt. Wanneer het op je werk niet helemaal lekker loopt, dan nodig ik je graag uit voor een kennismakingsgesprek.

Gezondheid

Door de eigen verantwoordelijkheid ten aanzien van gezondheid te aanvaarden, kan men zich bewust worden van vaak onbewuste eigen leefpatronen. Door meer inzicht en bewustwording kun je meer positieve invloed uitoefenen op je eigen gezondheid.

Spiritualiteit

In deze tijd lijkt het ondergeschikt, maar de relatie tot spiritualiteit speelt een belangrijke rol in het leven. Tijd en aandacht voor bezinning kunnen bijdragen aan een evenwichtig leven en tot nieuwe inzichten leiden.


 
De Blauwe Diamant, Sartreweg 116, 3573 PP Utrecht.
Phone : +31 (0) 30 2724943 / 06 22929130 Fax: E-mail: info@blauwediamant.nl
powered by SitesToGo TM